Genovai "minestrone" fehérbabbal és parmezánnal

2011-08-22

sponsored links


Étlapunk harmadik levese következik, mely a vendég igényeknek megfelelõen került be a repertoárba. Általában származásuknál fogva is kedvelik a "hazai" ízeket, amit külföldi munkáim során úgy érzem, jól megtanultam, és elkészítésével nem nehéz biztosítanom nekik. Átalakultak a vendégszokások, és többen vannak úgy, hogy egy tartalmas levest szívesen ennének, majd maximum egy könnyû desszerttel be is fejezik az ebédet, vagy akár a korai vacsorát. E levessel a vegetáriánusok is jól járnak, hiszen ki ne ismerné ezt a tradicionális levest, melyet igen sokféle képen lehet elkészíteni. Én is bemutatnék egyet, bátran kijelenthetem, hogy egyik kedvencem. Nem csak azért, mert roppant egyszerû az elkészítése, hanem azért is, mert igen tartalmas, és még sincs telítettség érzése annak, aki elfogyaszt egy ilyen levest. Ne hagyják ki!!! 

Hozzávalók, és elkészítés (kb.: 10 adagnak megfelelõ):
3 liter zöldség alap lé
0,25 sárgarépa
0,20 zeller
0,15 kelkáposzta
0,20 burgonya
0,30 paradicsom
0,30 fehérbab (konzerv) ...

Folytats a blogon ... usubufood.blogspot.com/2011/08/genova...

sponsored links

Keres?s